Українська співачка Світлана Лобода повернулася з відпустки у теплих краях до виступів. Декілька моментів з бекстейджу вона показала фанатам, серед них — і відверте відео у купальнику та декілька пікантних коментарів від зірки.

Відповідні записи були викладені у розділі сторіз на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На одному з відеороликів Лобода позує у сріблястому костюмі, на її вухах довгі сережки. Очевидно, вона у сценічному костюмі готується до виступу.

"Після місяця кайфу біля теплого моря я потрапила в зиму, але робота є робота, хоча холодно, однак", — коментує ситуацію зірка.

В іншому ролику Світлана роздягнулася більше і показалася своїй інстаграм-аудиторії лише у спортивному топі-бюстгальтері. На шиї можна помітити маленький хрестик, на руці — металевий браслет. Жінка поправляє собі волосся і слухає музику — це пісня самої Лободи "К черту любовь".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У кадрі чутно декілька рядків композиції: "Всё хорошо, ты держись / Раздевайся, ложись / раз пришёл".

"Повторюю текст", — пояснює співачка, чому перед виступом вона слухає свою ж пісню.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.