Американська співачка Біллі Айліш випустила нову пісню разом з іспанською колегою Розалією. Як зізналася 19-річна зірка, вона "закохана" у цей трек.

Анонсом пісні Айліш поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм", а подивитися кліп можна на сайті "Ютуб".

"Я так закохана у цю пісню, тепер вона доступна вам для вашої насолоди", — написала Айліш на своїй офіційній інста-сторінці.

Новий сингл "Lo Vas A Olvidar" (з іспанської "Ти забудеш про це") став саундтреком до нового епізоду серіалу "Ейфорія", реліз якого заплановано вже на 23 січня.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цікаво, що пісня повністю виконується іспанською мовою, що є нехарактерним для творчості Айліш.

На сайті "Ютуб" за трохи більше ніж перші 12 годин з прем'єри кліпу він встиг набрати біля 6,5 мільйонів переглядів й понад 1,1 мільйона позначок "Мені подобається" (при лише 17 тисячах "дизлайків").

Розалія Віла Тобелла, більш відома як просто Розалія - іспанська співачка з Барселони. Спочатку вона отримала відомість завдяки своїм сучасними інтерпретаціями музики фламенко, але міжнародну увагу вона привернула після кількох співпраць зі світовими зірками.

Нагадаємо, Оголена Біллі Айліш зізналася, що "любить цицьки" і розгнівала сотні тисяч людей.