Відома українська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з більш ніж 800-тисячною аудиторією не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя, а також секретами краси і розкішної фігури.

Нещодавно знаменитість вразила українців перемогою в шоу "Танці з зірками", після якої вирушила з чоловіком, маленькою донькою Софією і старшим сином Даніелем підкорювати Дубай, а після Нового року 2021 сім'я вирішила відпочити ще й на райських Мальдівах, де вже встигли провести зимові канікули такі українські зірки, як Потап і Настя Каменськых, Ольга Фреймут і Володимир Локотко, Оля Полякова і багато інших.

Так, артистка продемонструвала розкішну фігуру в яскраво-червоному міні-бікіні, сидячи під сонечком біля басейну з блакитною водою. Красуня зізналася, що на Мальдівах вона не тільки ніжиться під сонечком: більшість часу Санта проводить з сім'єю, грає в настільні ігри, ходить в ресторани і на масажі, тренується і багато читає.

"Я щиро не розумію, як людям може бути нудно на Мальдівах?😅

Дні летять, а стільки всього ще хочеться встигнути! Ви запитаєте, чим же я займаюся тут?)

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Більшу частину часу проводжу з сім'єю🙏 🏼 плаваємо, гуляємо, ходимо на сніданки, вечеряємо в різних ресторанах, граємо в настільні ігри. Кожен день я медитую, тренуюся, читаю, ходжу на масажі.

У суботу ми з Дені йдемо на майстер-клас з приготування піци (він захотів саме піцу🙈), завтра будемо кататися на «таблетці», на велосипедах, падлбордах, плавати в масках, дивитися фільм в кінотеатрі під відкритим небом ✨

Для мене це ідеальний відпочинок. Ніхто і ніщо не відволікає мене від сім'ї, природи і не порушує внутрішню гармонію і штиль ❤️"