Російська зірка, ведуча "Дому-2" і співачка Ольга Бузова заявила про розставання зі своїм хлопцем – DAVA, з яким у неї на камеру були ідеальні стосунки.

Дівчина плакала і розповіла в Stories Instagram, що заблокувала його і попросила своїх шанувальників, якщо вони люблять співачку, зробити те ж саме.

Бузова навіть опублікувала пост, де розповіла про розставання і попросила підтримки. Крім того, Оля сказала, що він робить страшні речі, хоча і не уточнила які. Також Бузова розповіла, що зараз у неї чимало випробувань, адже у сестри нещодавно стався інсульт, а в Литві її бабуся бореться з раком.

"Нас більше немає. Я вільна дівчина. Я змушена це написати, щоб не було зайвих питань, тому що людина творить страшні і не зрозумілі для мене речі. Я вдячна йому за миті щастя. Я любила і люблю. Але! Але-це але, я не можу сказати з поваги до своєї любові", - пише Ольга.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У коментарях до посту деякі помітили і припустили, що на Stories Бузова була не Твереза і навіть досить прямо висловили свою позицію, зокрема до сестри, яка нещодавно перенесла інсульт.

"У сестри інсульт, з інсультом не бухають вино", - пише дівчина під постом.

Однак Оля вирішила не мовчати і відповіла на таку критику досить жорстко: "на *уй пішла звідси з такими словами. Ні я, ні сестра, ні тато не п'ють зараз! Ублюдина!".

Фанати прийшли в подив від такої гострої реакції Бузової на коментар. І хоча знайшлися ті, хто підтримав ведучу, більшість прийшли в шок від такої агресії.

"ось так ти "любиш" своїх людей 😂 😂 😂 😂 😂ганьба", " Оля тебе зламали? Що за агресія? Не будь як вони, ти вище цього!", "ти яке право оскарбляешь людей ??? Правду очі коліт ! Ти все життя будеш одна як Бродячий собака. Хоч що ти сторой хоч президентом будь все одно щастя не буде у тебе ! Спасибі скажи що він стобой за контрактом був", "за останніми сторіс видно що не п'єш", " не вихована! Навчися спочатку адекватно відповідати", "Оля, спокійніше, не витрачай нерви, прорвемося" ," в сторіс видно як ти не п'єш, хоч би бухая не записувала всю цю дичину, проспишся, соромно буде", "ого, ось і справжнє обличчя)) йди протверезій", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Бузова пережила інсульт і заново вчиться читати і розмовляти.

Як повідомляв Знай.uа, Бузова запропонувала показати, що з нею робить коханий.

Також Знай.uа писав, що мандрівник, який об'їздив Всі країни світу, розкрив пікантні секрети Бузової в "Дом-2".