Актриса Ксенія Мішина стала головною Холостячкою країни. І у фіналі романтичного шоу відмовила в реченні руки і серця і не змогла відповісти на почуття Олексія Тригубенка.

Однак хлопець не розгубився і направив всю любов і сили в досягнення цілей. Він часто в Instagram ділиться своїми досягненнями або ділиться історіями і секретами свого успіху. Цього разу він розповів, від чого навчився кайфувати.

"У горах я відчуваю захоплення і причетність до чогось нескінченного. Особливо мені подобаються гори взимку-обожнюю кататися на сноуборді. Спускатися по незвіданих схилах через ліси на великій швидкості - це приголомшливі відчуття", - говорить Льоша.

Тригубенко розповів історію, як в 13 років піднявся на вершину гори на останньому підйомнику, а через бурю довелося вичікувати час, щоб спуститися вниз і йому довелося спускатися зі схилу вже в повній темряві.

"Того дня я здорово перелякався 😅, але я впорався зі спуском і своїми внутрішніми переживаннями! У горах не уникнути пригод і цікавих знайомств. Якось раз в Австрії я роз'єднувався з місцевими сноубордистами. Ось тоді вони мене і навчили кайфувати від катання... Пам'ятаю, стоїмо компанією перед обривом, і тут вони кажуть: "No crazy – no fan!». Цю каталку я ніколи не забуду", - розповів він свої враження.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобалася така історія і навіть викликала захоплення. Також знайшлися однодумці Льоші, які підтвердили, що гори – це любов.

" Всьо. Тепер є смисл їхати в Буковель. Льоха чекай скоро буду😎", " обожнюю гори. Цю міць і силу природи", " захоплена 🌿", "Гори - то любов❤", " Льоша,це круто, що ти зараз відчуваєш всю красу перебування в горах❤️", "Красунчик", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.