Головний герой 9 сезону українського проекту" Холостяк " Микита Добринін розповів, чим займається на відпочинку з вагітною дружиною.

Микита зізнався, що їм дуже був потрібен час для двох і може бути навіть двох тижнів їм виявиться мало.

"Нам дуже потрібен був цей час. Тільки для нас двох, вже трьох. Друзі відразу попередили, що краще летіти на тиждень максимум. Але нам потрібно було більше, тижнів зо два. Так щоб нічого не робити(це вже не вийшло, постійно щось вирішуємо по магазину і нашої онлайн Академії), медитувати вранці, мріяти і будувати плани",-зізнався Микита.

Добринін також звернувся до шанувальників і поцікавився, про що вони зараз думають найчастіше і що хочуть придбати, побудувати або створити.

"Сказати чесно? Відчуваю, що і двох тижнів для цього буде мало. Найголовніше-ми намагаємося нікуди не поспішати, навіть в думках. Мріяти, але не гнатися, розписувати плани, але нічого не квапити", - зізнався чоловік.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці з радістю відповіли на питання Холостяка і розповіли про свої плани на майбутнє. Також їм порадили насолоджуватися часом на двох, адже скоро його буде виділити все складніше.

"В планах круто змінити своє життя в кращу сторону😍", "Як би здати навесні ЗНО та вступити", "Завжди приємно дивитися на Ваші фото", "Каааайф, захоплююся вашою родиною", "Насолоджуйтесь часом удвох, бо скоро такий годину виділити буде ще важче😊", "З обробкою фото не такі справжні(", "На даний момент в планах, доробити роботу по вишивці", "Думаю і планую срібне весілля😃", "Весь час думаю про повернення у світ 3д візуалізації і роблю все, щоб була можливість працювати в цій сфері, хоча страхи іноді долають", "А я б хотіла мати у своєму колі близьких друзів, таких щирих і добрих людей як Ви 👏", "Побудувати усім світом Творче Суспільство 🙌🏻 ☀️", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, екс-холостяк Добринін заговорив про розміри свого малюка.

Як повідомляв Знай.uа, вагітна дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зворушила круглим животиком.

Також Знай.uа писав, що дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зізналася, як завагітніла.