Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу " Холостячка "Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу" кріпосна", разом зі своїм коханим Олександром Еллертом частенько радують шанувальників в соціальній мережі Instagram.

За її життям стежать понад 770 тисяч людей, і у фіналі вона відкинула бізнесмена Льошу Тригубенко. Чоловік не розгубився і направив всю любов і сили в досягнення цілей. Зараз він періодично викладає всілякі публікації і Stories в Instagram. І зараз він поділився зі своїми фанатами новиною, що повертається додому.

Олексій Тригубенко, скріншот: Instagram Stories
Олексій Тригубенко, скріншот: Instagram Stories

"Через пару годин буду вдома. В дорозі приходить багато думок, намагаюся відразу все записувати. Так виходять пости від душі. Натхнення приходить в процесі", - написав Тригубенко в підписі до відео, на якому зображений момент повернення додому на автомобілі.

При цьому знаходиться в машині він не один, адже зйомка ведеться з заднього сидіння.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

А вже через 15 годин після цього відео в його Stories з'явився фрагмент пробудження будинку з подальшою демонстрацією виду з вікна.

Нагадаємо, Льоша Тригубенко вперше після "Холостячки" з'явився з дівчиною: блондинка з великими очима. Він зображений в компанії ефектної блондинки Валерії Ляшенко. Варто відзначити, що вони зустріли на відпочинку в українському Буковелі. На фото Олексій обіймає дівчину за талію.

Як повідомляв "Знай.ua", відкинутий Мішиною Тригубенко зізнався, від чого кайфує: "Цікаві знайомства"

Знай.ua писав, Льоша з "Холостячки" підкорив Буковель з таємничою блондинкою: "Обійнявши"