Вагітна дружина "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова, яка нещодавно разом з чоловіком поділилася новиною про власну вагітність, частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

На своїй сторінці Квіткова зараз опублікувала черговий ніжний знімок, на якому постала разом з Добриніним на березі. При цьому дівчина в купальнику лежить спиною до фотографа, тому фанати можуть побачити її попу в піску.

"Iноді ти бісиш так сильно, що я ще більше хочу бути поруч кожну цю дратівливу хвилину always🙏", — несподівано написала Даша Квіткова в підписі до публікації.

Даша Квіткова, скріншот: Instagram
Даша Квіткова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Де купили такий гарний купальник???🔥", "Як це красиво! 😍🔥😍🔥", "У нас з чоловіком також☺️ люблю його шалено ❤️❤️❤️ Вам бажаю міцного кохання на все життя 😘😘😘", "Які класні❤️❤️❤️❤️❤️❤️хлопці, ви супер 🔥", "Як завжди дуже гарне фото 😻😻😻", "Микита змінився, поправився, чи що))", "Ви неймовірні) Від вас віє любов'ю прямо через екран☺️"— - написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Квіткова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Квіткова)

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зізналася, як завагітніла: "Сниться сон..."

Як повідомляв "Знай.ua", ексХолостяк Добринін повідав про розваги на відпочинку з вагітною квітковою: "Сказати чесно?"

Знай.ua писав, вагітна дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зворушила круглим животиком: "Стільки щастя"