Переможниця шоу "Холостяк" та дружина Микити Добриніна Даша Квіткова, яка невдовзі стане мамою, зізналась, скільки вже набрала кілограмів за 4 місяці вагітності.

"Холостяк" Микита Добринін та його дружина Даша Квіткова нещодавно сповістили про те, що чекають на первістка. Майбутня мати вирішила розповісти про своє харчування та на стільки змінилась її вага.

Через два тижні у Даші розпочнеться 5-й місяць вагітності, наразі вона перебуває на 15-му тижні. В Instagram дружина Добриніна розповіла, яка зараз у неї вага. За словами блогерки, вона поправилась на три кілограми й зараз важить 58 кг.

"Перед вагітністю я важила 55 кілограмів, могла обмежувати себе в їжі, дотримувалася дієт або пропускала прийоми їжі. Щойно дізналася про вагітність, одразу ж відпустила всі свої рамки. Я набрала за 4 місяці 3 кг, і то, це, скоріше, набряки в тілі та спокійні прийоми їжі, але талія з 59 см пішла в 69. Так, я зараз можу дозволити собі з'їсти шпроти з крабовим салатом. Ну, а коли, якщо не зараз, мені насолоджуватися цією можливістю. От серйозно!", - каже Квіткова.

Даша зазначила, що вона не переїдає, втім, не відмовляє собі у смаколиках.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Стабільно снідаю, обідаю і вечеряю. Нормальною, людською їжею. Якщо сильно-сильно чогось хочеться — я собі це дозволяю. На солодке тягнуло в першому триместрі, потім кілька днів на солоне. Зараз все стабільно. Чогось особливого не хочеться. Просто хочеться не бути голодною", - каже майбутня матуся.

Крім того, Даша Квіткова звернулася до шанувальників з проханням не хвилюватися за її харчування, оскільки усі ці моменти вона обговорює зі своїм лікарем.

Нагадаємо, Даша Квіткова зізналася, як завагітніла

Як повідомляв портал Знай.ua, "Холостяк" Добринін і Квіткова повідомили, що чекають дитину

Також Знай.ua писав, Даша Квіткова розчулила круглим животиком