Відома українська артистка, актриса гумористичної скандальної програми "Дизель шоу" і справжня красуня Вікторія Булітко частенько ділиться зі своїми шанувальниками хорошим настроєм на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 200 тисяч чоловік.

Зараз вона задала питання про те, чи їдять її фанати на ніч, чи люблять вживати щось після 18:00.

"А ви, їсте на ніч? 😈 Чи Любите після 18.00 чогось гризнути?🥴 Пожерти досхочу перед сном?🤯 ... Я......так!!!!!......🙈 .... Всім приємного апетиту 😅 😅 😅 і нехай совість вас не мучить 😉 ... #дизельшоу #АХТРИСА #вікторіябулітко #Булітко #худеемвместе #худею #схуднення #ЗСЖ #гумор #смішно", - написала Вікторія Булітко в підписі до забавного відео, на якому вона відобразила боротьбу хорошого і поганого перед ложечкою десерту.

Булітко, скріншот: Instagram
Булітко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Не тільки після 6, але і після 12 ночі))", "Смачного, Віка 😋 я можу і вночі сісти жерти, якщо того організм вимагає і не спиться😁", "Обожралися😂спагетті з печіночкою курей. і салатик з кор. капусточкою 😅 😆 а в 23-00 оладки зі згущеним молоком чекають😆всім приємного😍худнемо разом💪 💪 💪 👍 👍 👍", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Булітко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Булітко)

Нагадаємо, красуня Булітко з "Дизель шоу" пірнула у святкову ейфорію: "Олів'є стукає в двері..."

Як повідомляв "Знай.ua", Булітко з "Дизель шоу" показала правдиву реакцію на комуналку, гумор тут не допоможе: "Відразу свідомість втрачають..."

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала ідеальну страву для новорічного столу: точно не нашкодите фігурі