Російська співачка Лоліта Мілявська записала відеоповідомлення, у якому вона змалювала приклади несправедливості у сучасній Росії та звернулася з проханням до влади не реагувати на мітинги за білоруським зразком.

Відповідну публікацію вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Останнім часом від усього, що відбувається просто кругом йде голова. Я перебуваю між періодичними прощаннями з дуже близькими друзями, які пішли назавжди, і з причини коронавірусу. Вранці похорон, ввечері репетиції в театрі. І репетиції в театрі тримають психіку"— - починає своє звернення зірка естради.

"Але між усім цим до мене доносяться новини", - зазначає Лоліта події, які її особливо обурили.

Лоліта Мілявська, фото Instagram
Лоліта Мілявська, фото Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона розповіла про два судові процеси і суворі вироки людям, які намагалися захистити інших.

"Ніхто ні за кого не повинен заступатися?" - риторично вигукує з цього приводу співачка.

Торкнулася вона й інших ініціатив російських законодавців.

"Якийсь смішний закон прийняли, що самотня людина не може шляхом сурогатного материнства поповнити свою сім'ю щастям. До речі, це було при комуністах: якщо ти не в шлюбі, ти не можеш взяти дитину з дитячого будинку. Напевно, ми повернемося до фіктивних шлюбів і з цього приводу теж", - розповідає про одного з них колишня солістка "Академії".

Торкнулася вона і теми тиску на онлайн-освіту.

"Забороняють освітні програми в Інтернеті. Для багатьох людей з обмеженими можливостями-це приголомшливий і єдиний тренінг. Цих людей просто списали з балансу", - розповідає Мілявська.

Далі ж співачка алегорично вирішила поговорити про протести в Росії, які вже були заплановані на 23 січня у зв'язку з арештом опозиціонера Олексія Навального.

"Тротуари нечищені, слизько, люди падають. Гуляти небезпечно", - заявила Лоліта і продовжила: "Тому хотіла б попросити, якщо раптом хтось 23 січня піде погуляти, хлопці, звертаюся до влади, не пускайте все за білоруським сценарієм. Дуже важко буде потім відмивати репутацію в підручниках історії".

Нагадаємо, Лоліта присмокталася в пристрасному поцілунку до коханого Лободи Ліндеманна: "від щирого серця"

Як повідомляв портал Знай.ІА, Лоліта "замочила" сусідів до першого поверху

Також Знай.ІА писав, Лоліта Мілявська анонсувала участь у новому проекті