Юрій Ткач, гуморист, учасник популярних розважальних шоу на телебаченні та “Кварталу 95” веде надзвичайно милий і добрий інстаграм. На цей раз він показав предмет, який став йому ліпшим другом.

У своїй стрічці в інстаграмі чоловік публікує світлини з родиною, фото з роботи і з колегами. Оскільки Ткач гуморист, він завжди присмачує свої світлини і дописи до них гумором.

Підписники його сторінки, його фанати - в захваті від кожного слова свого кумира. Наприклад цього разу гуморист опублікував світлину, на якій він притулив мікрофон до своєї щоки. Вираз обличчя у нього зморений, хоча всю увагу перебирає на себе яскравий колір його вишиванки. Сорочка чоловіка жовта з чорною вишивкою. Це фото Ткач підписав так: “Нерозлучні друзі )))”

На цей доволі милий і не те щоб страшенно смішний жарт підписники Юрія відреагували по-різному, інколи несподівано. Так одна підписниця написала: “Красунчик, обожнюю тебе”.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот Instagram @yuriy_tkach
Скріншот Instagram @yuriy_tkach

"Любов з першого погляду", — йде мова в іншому коментарі.

Скріншот Instagram @yuriy_tkach
Скріншот Instagram @yuriy_tkach

Інша підписниця залишила такий коментар: “Не розумію де Юрчик, а де мікрофон”. Це трохи дивно, адже мікрофон - чорний, а обличчя Ткача - типове для українця.

Скріншот Instagram @yuriy_tkach
Скріншот Instagram @yuriy_tkach

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність