Гарячий красень і співак з молдавським корінням Дан Балан завоював серця сотень тисяч українок неймовірною харизмою, оксамитовим голосом і граціозною пластикою рухів.

Артиста давно підозрюють у романі з колегою по українському шоу "Голос країни" Тіною Кароль. Тим часом зірка продовжує зводити прихильниць з розуму.

Фанати творчості Дана Балана люблять робити різні ролики зі своїм кумиром в соціальній мережі TikTok. Цей раз не став винятком.

Таким чином, на новому змонтованому фанатському відео співак цікавиться "чи нормальна у нього зачіска", де йому відповідають, що "зійде". Мабуть, дана сценка була знята на одній зі зйомок, в якій брав участь знаменитість.

Після отримання відповіді на рахунок зачіски, Балан помічає камеру, яка його знімає і штовхає її.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під відео відразу посипалися коментарі фанаток.

Нагадаємо , не так давно Дан Балан розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, в якій нагадав фанатам, що вже в цю п'ятницю відбудеться прем'єра кліпу на нову пісню "Дихають про кохання". Дан Балан виконає композицію з юною підопічною, яка виступає під псевдонімом Indi.

Також раніше стало відомо, що Дан Балан презентував трек на всіх музичних майданчиках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молдавський мачо Дан Балан буде "дихати про кохання" в новому кліпі, але не з Тіною Кароль. 22 січня відбулася прем'єра кліпу на нову пісню Дана Балана

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кароль нарешті сказала Балану найголовніші слова: що це, якщо не любов? Тіна Кароль опублікувала фанатську творчість, на якій можна помітити маленьке сердечко.

Також «Знай.иа " писав, що Дан Балан проміняв Тіну Кароль на обійми з іншого:"треба все прощати". Дана Балана знову засікли за обіймами з іншого