Відома українська модель і дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова частенько радує шанувальників не тільки красивими кадрами, а й корисними знаннями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 140 тисяч осіб.

Зараз вона продовжує розповідати про небезпеку кето-дієти. До цього вона вже двічі викладала пости про це, але зараз підводить до того, що такий спосіб харчування може бути фатальним для людини. Логунова прикріпила кілька нових фактів.
Перший з них стосується того, що раніше кетогенна дієта використовувалася для лікування певних видів дитячої епілепсії, у людей, які дотримуються суворої кето-дієти, спостерігається недостатня кількість споживання вітамінів, мінералів і мікронутрієнтів. Також дієта повинна задовольняти всі потреби вашого організму в насиченні всім необхідним для життєдіяльності, але ось при кето-дієті, як способі харчування, цей варіант неможливий і є беззмістовним.

"Діти хворіють цингою на кетодієті (цинга - хвороба, що викликається гострим недоліком вітаміну C (аскорбінова кислота), який призводить до порушення синтезу колагену, внаслідок чого сполучна тканина втрачає свою міцність.), також є зафіксовані випадки летального результату від дефіциту селену (який може викликати раптову серцеву смерть). Дефіцит вітамінів і мінералів, прибіотиків, запори, зміна мікробіоми - найшкідливіші наслідки кетодієти. Близько 7% жирів в багатій жирами їжі, може потрапити в товсту кишку, що і впливає на згубні наслідки для мікробіоми кишечника. А звідси, як наслідок-збільшення ваги, підвищена проникність кишечника, протизапальні зміни, зниження кількості корисних біфідобактерій", - додала Поліна Логунова.

Логунова, скріншот: Instagram
Логунова, скріншот: Instagram

Згодом вона зазначила, що серце не витримує такого низьковуглеводного харчування, насиченого жирами тваринного походження, які ведуть до підвищення смертності. Це призводить до серцево-судинних захворювань і це висновок гарвардських когорт, за словами моделі. І останній факт полягає в тому, що вже через три години після подібного прийому їжі спостерігається значне порушення функцій артерій.

Вона просить перестати себе вбивати так "тупо" і нерозважливо.

"Перестаньте себе вбивати так тупо і нерозважливо🥺, демонструючи вражаючу відомість, соромно, в такому зрілому віці бути такими непристойними.😙", — підсумувала жінка.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Логунова, скріншот: Instagram
Логунова, скріншот: Instagram

Нагадаємо, красуня-дружина Ступки Логунова розповіла, чим годувати дітей: "Шоколад з полиць"

Як повідомляв "Знай.ua", красуня-дружина Ступки Логунова розкрила веганські "секретики": "Змінює планету"

Знай.ua писав, дружина Ступки Логунова показала плюси веганства для жінок: фігура на заздрість