Іра Кудашова-юна зірка популярного українського серіалу"Школа". Актриса продовжує зніматися у фільмах і телесеріалах, розкриваючи свій талант. При цьому вона обожнювана і в соцмережах. У Іри в Instagram майже мільйон передплатників.

Цього разу дівчина розповіла, як отримала травму і потрапила до лікарні. Виявилося, що причиною стали зйомки в кіно.

" що зі мною сталося? 😱 Зі мною сталося кіно, а як Ви знаєте, сцени бувають різні! Я тримаю кулачки, щоб в цьому році карантин закінчився, кінотеатри запрацювали і ви змогли побачити мої роботи, в яких я знімалася ☺ а поки до вас важливе питання! Чого не вистачає на моїй сторінці? Більше сториз? Постів? На яку тему? Хочу стати краще", - пише Іра.

Шанувальники не пройшли повз пост актриси і написали безліч слів підтримки ІРІ і в тому числі відзначили, яка вона красива і неймовірна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"дуже красива", "ти найкраща у нас", "ти прекрасна в будь-якій ролі❤️", "не вистачає сторіс😍"," Ти неперевершена", " Милашка наша❤️", "У мене сьогодні день народження,хочу сказати тобі спасибі за все,Ірочка❤️я рада,що проведу його тут, поруч з тобою", "красуня", "головою вдарилася?", "Закріпи Якщо любиш нас❤️", " дуже красива❤️😍", " Ти найкраща, 🔥супер 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 шкода не помітиш😭", " неймовірно красива❤️", "віримо в краще", я так пишаюся тобою! 💗 ", "Дуже красива", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, зірка "школи" Іра Кудашова про бойфренда, зйомки ню і домашнє захоплення.

Як повідомляв Знай.uа, зірка " школи "Кудашова притулилася своїм" ніжним віком " до різних хлопців.

Також Знай.uа писав, що зірка "школи" Іра Кудашова - про бойфренда, зйомки ню і домашнє захоплення.