Олексій Трегубенко, учасник шоу “Холостячка”, якого так і не обрала Ксенія Мішина, знайшов розраду на курорті.

Про це він розповів у публікації на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Чоловік виклав відео, на якому видно як він спускається гірським схилом на сноуборді. На ньому зелені лижні штани та куртка насиченого синього кольору. Олексій пояснив своє відео так: “Відпочивати теж треба вміти. У мене інсайт: якщо мене не змусити, я не поїду відпочивати. І навіть відчуваю стрес, що потрібно працювати, а я їду на відпочинок. Але коли стаю на борд і починаю спуск, я забуваю про все на світі і йду в потокове стан, де тільки я і схил”. Окрім того, чоловік попросив своїх підписників порадити йому хороші місця, де можна “катати” на сноуборді.

Підписники не зовсім зрозуміли питання Олексія. Замість радити місця, де чоловік може насолодитися спусками, чоловіку радили просто красиві місця - Будапешт, Японію тощо.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Олексій Тригубенко дійшов до фіналу шоу “Холостячка”, проте перемогу не здобув.

Раніше ми писали про те, що Олексій Тригубенко повідав про найболючіше: "У мене 8 років не виходило". Чоловік опублікував у своєму Instagram пост, в якому розповів підписникам, як почати бізнес з нуля.

Нагадаємо, як Еллерт зробив велику послугу колишньому супернику: "Льоха все привезе".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тригубенко розповів про своє кохання: "Моя дружина буде..."