Надя Дорофєєва, українська співачка, колишня солістка гурту “Врємя і стєкло”, дебютувала у якості члена журі легендарного шоу “Голос країни”.

Це не перший досвід Наді у суддівському кріслі, проте попереднього разу відповідальність вона ділила зі своїм колегою з гурту Позитивом.

Надя прокоментувала початок сезону на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" так: “Вже не терпиться познайомити вас з моєю командою! Я шукала трендові голосу сучасності і яскраві душі - і у нас справжня дрім тім ✌🏻 Сьогодні о 21:00 Не пропустіть прем'єру”.

Текст супроводжувався світлиною Наді. На ній вона стоїть перед кімнати з великою кількістю одягу. Співачка розкинула “козу” на обох руках і кумедно скривила обличчя. Надя для сліпих прослуховувань обрала красивий брючний костюм чорного кольору оздоблений блискучим орнаментом. На світлині співачка позує у штанях з костюму і топові, який більше схожий на бюстгальтер, проте чомусь з довгими рукавами. Волосся Надії сьогодні біляве і гофроване.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, на Дорофєєву на Балі напала агресивна жаба

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва грайливо блиснула сідницями в "невидимому" бікіні

Також Знай.ua писав, Дорофєєва посміялася над російськими шоуменами