Тренер "Зважених та щасливих", спортсменка і колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто показує кадри зі свого життя і ділиться роздумами на різні теми.

На цей раз Марина подумала на тему того, чи змогла вона стати новою Холостячкою і піти на проект в якості героїні, як це зробила актриса Ксенія Мішина.

"Нова ХОЛОСТЯЧКА?🌹 Останнім часом отримую від вас дуже багато коментарів про те, що я повинна стати наступною Холостячкою. Мені дуже приємно, що ви турбуєтеся про моє особисте життя і бажаєте зустріти найкращого чоловіка🥰 Поки я не планую брати участь в романтичному реаліті, але ніколи не говори «ніколи». Звичайно, зарікатися не буду, оскільки вважаю, що справжню любов можна зустріти скрізь. І навіть на телепроекті. Уявляєте, якби я пішла в шоу, і закохалася навіть не в учасника, а, наприклад, в продюсера!",- пише Марина.

Боржемська зазначила, що в житті може бути всяке і наприклад цю людину без проекту б не зустріла. Тренер переконана, що на пропозиції і можливості завжди потрібно дивитися ширше, ніж на перший погляд.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальниці прийшли в захват від такої ідеї і ствердно сказали, що із задоволенням подивилися б шоу з її участю і зробили безліч компліментів її зовнішності.

"Чарівна Мариночка", " Я б дивилася із задоволенням, шоу з вашою участю😻 Сама б напевно не зважилася брати участь, хоча "ніколи не говори Ніколи", "я б пішла на реаліті, але не холостяка, тому що я невідома і не буду цікавою глядачам.", "Я бажаю вам бути коханою, але на мою думку, це брудне шоу і воно не для вас", "Я б дивувалась із захопленням на тобі в телепроекті", "Було б дуже цікаво дивитися на Вас🤗🤗🤗🤗, і найголовніше, що б чоловіки були за 35", " Якщо запрошують, треба йти!", "Не люблю дивитися ні Холостяка, ні Холостячку. ПРОТЕ...якщо б ви брали участь, то однозначно б дивилася", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, порція мотивації від Боржемської подарує можливість почати нове життя.

Як повідомляв Знай.uа, Боржемська розкрила секрет швидкого схуднення за тиждень.

Також Знай.uа писав, що колишня Узєлкова Боржемська після побачення заговорила про велике кохання.