Відомий український радіоведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube "Слава+" Слава Дьомін поділився з шанувальниками новиною про своє особисте життя. Виявилося, він розлучився зі своєю коханою.

"Ми розійшлися!💔 Відразу скажу! Ми залишилися в хороших відносинах, ніхто не бив посуд і не викидав дивани з вікна😉 вважаю, що саме так повинні розлучатися дорослі і мудрі люди. Коли побут з'їдає відносини і ці відносини стають токсичними, то їх треба закінчувати. Так сталося і у нас. Стало мало романтики і спілкування. Все переросло в спільне проживання, а не у відносини", - пише Дьомін.

Слава подякував Ксенії за всі 13 років відносин і зазначив, що вони були яскравими і зі сплесками, як американські гірки.

"Ми пережили падіння, разом піднімалися і йшли далі. Саме Ти прикривала тил, коли я йшов вперед! І багато-твоя заслуга! Ти дуже кльова! І дружина, і мама🔥 найголовніший в цьому процесі-це дитина. Тут головне залишатися люблячими батьками. І ми дотримуємося цього. Дитина повинна пережити мінімум страждань від того, що мама з татом більше не люблять один одного. Але тато з мамою як і раніше дуже сильно його люблять. Навіть більше❤️ а ще одне завдання для нас-залишитися друзями. Вийде це чи ні покаже час", - зазначив Слава.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Шанувальники підтримали Дьоміна, хоч і відзначили, що новина для них несподівана. Українці погодилися, що для сина важливо, що батьки зберігають інтелігентні стосунки.

"Прекрасно, що зберігаєте інтелігентні відносини-це важливо для вашого сина. Кожна людина повинна бути щасливий, у відносинах-тим більше 👍 ви мудрі батьки. Все Буде Добре😉", " Дуже шкода.😭 😭Несподівано", "дуже шкода !(😢", "Як то дивно швидко. Нещодавно меблі купували, машину рятували від евакуатора - і розлучення...", "Ооооо, оце новина😯 бажаю вам залишитись друзями", "Чомусь здається, що це жарт", " Та ну нафіг!!! Я не вірю", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, популярний український ведучий вставив собі величезні жіночі груди, навіть Сердючка позаздрить

Як повідомляв "Знай.uа", популярний український ведучий вставив собі величезні жіночі груди, навіть Сердючка позаздрить.

Також "Знай.uа" писав, що Дьомін "схопив" Кароль, фанати "повстали".