Дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули в райську Домінікани, вже встигнувши показати не тільки неймовірної краси пейзажі, блакитну воду і білосніжний пісок, але і похвалитися стрункою фігурою в бікіні.

Так, артистка позувала на пляжі з золотим пісочком серед пальм, примірявши монокіні яскраво-червоного кольору і чорні сонцезахисні окуляри. Красуня прийняла незвичайну спокусливу позу, щоб листя від пальми за допомогою тіні повторили вигини її тіла, не забуваючи при цьому блиснути формами. Ярослава Хома зізналася, що атмосфера в Домінікані надихнула її на написання нової пісні, яку фанати зможуть почути зовсім скоро.

"Красива тінь, або #50відтінків тіні 🖤 🤍

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тут особлива атмосфера, яка надихає. Натхненна Домініканою пишу пісню..."

Фолловери залишилися в захваті: "Гарне поєднання тіні і фігури... Як причаївша птаха з фільму фентезі👏 😘 🔥", "не тінь красива", "красуня 😘", "Як гарно!)😍😍😍🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.