Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію спокусливих фото, відправившись на зимові канікули разом з мамою Іриною і молодшим братом Андрієм, вибравши для відпочинку райські Мальдіви. Так, красуня позувала серед екзотичних рослин разом з велосипедом, примірявши облягаючі лосини "велосипедки" і міні-топ пудрового кольору, блиснувши не тільки стрункою фігурою, але і численними татуюваннями, яких, за словами Наташі, у неї близько 40-ка штук по всьому тілу.

Горова-молодша вирішила видати кілька власних секретів схуднення, розповівши про миттєві результати. Дівчина зізналася, що нічого не трапляється дуже швидко, крім неприємностей, а ось для ідеального тіла або нових знань доведеться докласти чимало зусиль. За словами Наташі, після першого разу важливо зробити щось другий і третій рази, не зупинятися на досягнутому.

"Хочеться швидких результатів
Одна з моїх якостей, яку варто прибирати. Чому?

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нічого не відбувається в одну мить - хіба що якісь неприємності 😅

Просто ми занадто мало докладаємо зусиль. Не можна за один урок вивчити мову, розібратися в собі, змінити свою фігуру за одне тренування, вилікувати спину за один похід до лікаря/на масаж. [список адже можна продовжувати довго, вірно?]

Важливо запам'ятати - зробивши щось одного разу, обов'язково потрібно зробити це вдруге. І в третій.
І навіть якщо після третього разу ви побачите результат - зробіть це і в четвертий раз. А якщо результату немає - тим більше.

P. S. Але все таки! Як же приємно працювати далі, коли помічаєш результати не тільки ти, але твоя сім'я і звичайно ж мій Руся ❤️ love"

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Наташа Горова в міні-спідничці виконала головне бажання коханого

Також портал "Знай.uа" писав, що Наташа Горова вразила результатами схуднення, красуню не впізнати