День народження відомої російської співачки Ольги Бузової було 20 січня 2021 року, проте офіційне масштабне святкування ведуча "Дому-2" влаштувала через кілька днів.

За ці дні Ольга отримала не тільки привітання, а й розставання. Судячи з усього, ініціатором закінчити відносини став її тепер уже колишній хлопець Дава.

Він навіть не привітав дівчину з 35-річчям. Бузова зізналася, що заблокувала його в соціальних мережах і попросила своїх фанатів зробити те ж саме.

Тим часом ведуча постаралася зібратися і виглядати ошатно на своєму святі, куди приїхали не тільки зірки шоу-бізнесу, а й преса. Багато хто чекав від Олі пояснень і подробиць про те, що зараз відбувається в її особистому житті, проте на цю тему з журналістами дівчина відмовилася спілкуватися.

"Я прошу не ставити ніяких питань з приводу того, що вас цікавить вас зараз від мене в першу чергу. Тому що тут будуть люди, для яких я не пройдений етап, А які йдуть зі мною по життю більше 15 років", - говорить Оля.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Багато зі знаменитостей сказали теплі слова Бузової в день народження. У тому числі незвичайний тост прозвучав від співачки Лоліти.

"До мене раз на тиждень заходить чистильник басейну. І скажу тобі, з певного віку раз на тиждень – це о*качиельно. Не вішай на себе все те, що не потрібно вішати. Отримуй кайф від себе, все йде на*уй, ти розумієш.

У той же час її колишній Дава опинився на лікарняному ліжку. Дава бере участь у новому сезоні шоу" Танці з зірками", відео з репетицій якого не раз публікувалися в його Instagram. Днями стало відомо, що хлопець потрапив в одну з московських клінік з травмою руки.

Нагадаємо, п'яна Бузова отримала жорстку відповідь від мами Дави.

Як повідомляв Знай.uа, колишній Бузової Дава опинився на лікарняному ліжку, прокляття Олі в дії.

Також Знай.uа писав, що Бузова закотила гучну вечірку після брудного розставання з Давою.