Бронзовий призер Олімпійських ігор і відома українська гімнастка Анна Різатдінова завидна наречена і на одному з фан-акаунтів популярного романтичного проекту "Холостячка" запропонували українцям висловити думку з приводу її в ролі нової героїні.

"Хто за те, щоб Холостячкою стала Анна Різатдінова?❤ ️ ",- сказано в повідомленні.

Анна Різатдінова хоча і заявила, що після "танців з зірками" у неї почалися романтичні стосунки з колишнім героєм проекту "Холостяк" Сергієм Мельником, але він їй поки що не зробив пропозицію руки і серця. Так що гіпотетично поміркувати про її можливу участь в шоу можна.


Українці неоднозначно відреагували на таку ініціативу, а деякі і зовсім не зрозуміли, хто така Різатдінова. Однак багато хто згадав Лесю Нікітюк і якщо одні були б раді бачити на шоу тільки її, то інші категорично проти цього.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" Хто це взагалі?", "Тільки не Леся Нікітюк"," так", "Вона сказала що на це шоу потрібно йти з вільним серцем"," Вона зустрічається із футболістом", " коли начнеца холостячка?", "Так вона ж з Мельником", "та ну ні", " Ні. Лише Леся Нікітюк", " спочатку Лесічку треба одружити😌", "головне, щоб по російськи говорили, а то дивитися буде тільки Україна", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, колишня Онищенко Різатдінова зізналася, як підкорила "Холостяка" Мельника.

Як повідомляв Знай.uа, Осадча допитала "холостяка" Мельника про стосунки з Різатдіновою.

Також Знай.uа писав, що Анну Різатдінову коронували, Леся Нікітюк поповнила арсенал нагород олімпійської чемпіонки.