Українська співачка та акторка Анна Трінчер, відома своєю участю у проєкті "Голос країни" та серіалі "Школа", заявила, що закохалася в Арабську Республіку Єгипет, у якій вона зараз перебуває на відпочинку.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

У публікації вона розмістила фото, яке зробила на екскурсії біля пірамід. На дівчині топ і мініспідниця з леопардовим принтом і маленький ланцюжок-чокер з метеликами, що надає образу деякої фривольності. На плечі в неї висить чорна сумка.

"Я закохалася в Єгипет! <...> Після приїзду я розпишу всі відчуття, пригоди і розповім куди варто йти і що обов'язково варто побачити!" — пише у підписі до знімків Трінчер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також молода акторка й співачка спробувала поцікавитися в своєї аудиторії, що хто чув про Єгипет, однак в основному у коментарях увагу приділили компліментам зірці.