Відома українська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з більш ніж 800-тисячною аудиторією не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя, а також секретами краси і розкішної фігури.

Нещодавно знаменитість, яка також є переможницею шоу "Танці з зірками" вирушила з чоловіком, маленькою донькою Софією і старшим сином Даніелем підкорювати райські Мальдіви, де вже встигла як слід поніжитися під теплим сонечком, насолодитися блакитною водою і смачною їжею.

Так, артистка виставила спокусливе фото, позуючи в міні-бікіні чорного кольору серед екзотичних рослин, доповнивши пляжний образ солом'яним капелюхом молочного кольору. Красуня блиснула підтягнутим спортивним тілом, над яким наполегливо працює, а також бронзовою засмагою, пожартувавши, що вже передчуває численні коментарі в пості, де шанувальниці будуть цікавитися зростом і вагою виконавиці, а також брендом її купальника.

"Lost in the jungle 🏝

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Передбачаю питання-зріст, вага, фірма купальника, фірма капелюха, як схуднути ☺ ❤ ️"