Російський співак Філіп Кіркоров висловив слова співчуття у зв'язку зі смертю відомого стиліста Олександра Шевчука, з яким їх поєднувала багаторічна співпраця.

Відповідним записом самопроголошений король поп-музики поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Прощавай, Сашо! Дякую за твою творчість! Ти завжди створював для нас красу! Ти Майстер, який допомагав нам прикрашати світ дивовижними образами ... Ми з тобою завжди дивували всіх. Тепер ти дивуй всіх на небесах. Світла пам'ять", — йде мова у публікації.

У пості Кіркоров також розмістив відео-слайдшоу зі знімками, на яких його можна побачити разом з покійним. Характерно, що чоловіків й справді об'єднували десятиліття співпраці — окремі образи Кіркорова явно датуються на пізніше ніж серединою 90-х: на них що музикант, що стиліст надзвичайно молоді.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Для більшого емоційного ефекту відео Кіркоров вирішив супроводити приспівом своєї пісні "Прохожие".

Мир полон прохожих, и чем-то похожих на тебя;

Но все же... - не таких, как ты.

Мир полон прохожих, и чем-то похожих на тебя;

Но все же... - не таких, как ты.

Прощання з Шевчуком заплановане на 29 січня у ритуальному залі ЦКБ Управління справами президента РФ. Присутніх просять носити маски, дотримуватися дистанції та дослухатися до вимог карантину.

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал "Знай.uа" Творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу

Також "Знай.uа" писав, що У Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "ціла епоха..."