Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію не тільки своєю творчістю, а й кумедними фото і умінням посміятися над собою.

Так, вона дуже любить творчість фанатів і не ображається навіть на міні-пародії на себе.

Учасник "SILIRADA" і "Голос країни", співак і блогер Тьома Павучок опублікував в TikTok відео, де спародіював Тіну Кароль. На короткому ролику він йде по торговому центру і з особливою інтонацією вимовляє: "А куди це я прийшов".

" А куди я прийшов? Ух ти! А куди я прийшов? Лалала", - каже хлопець.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Це була відсилання до відео самої Тіни Кароль, коли вона показувала магазинчик своєї колаборації і магазинчика зі стильними босоніжками. Там вона теж говорила з натхненною інтонацією: "а Куди я прийшла? Лалала".

Також в Stories вона ділиться і простими кадрами з повсякденного життя. Так, вона показала нову маску в Instagram під час поїздки на машині в сонцезахисних окулярах.

Нагадаємо, Тіна Кароль у сукні Афродіти заінтригувала українців.

Як повідомляв Знай.uа, Кароль на" Голосі країни " розтанула перед гарячим конкурентом Балана.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль показала себе справжню, без макіяжу, але з "пандою".