Переможниця шоу" Холостяк " і дружина Микити Добриніна Даша Квіткова, яка незабаром стане мамою, зізналася, що чекає опинитися в обіймах, але не свого чоловіка.

Пара влаштувала собі тривалі канікули на Мальдівах. Весь цей час вони ніжилися під сонцем, засмагали і насолоджувалися безтурботними днями один з одним.

У новому пості Даша позує на тлі океанського пейзажу в купальнику. Вона зазначила, що намагається брати максимум від останнього дня на Мальдівах, а вже завтра передчуває, як буде засипати в обнімку з котом.

"Беремо максимум від останнього дня на Мальдівах☺️ Завтра додому, навіть не віриться, що засипати ми будемо вже в обнімку з нашим котом", -

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото і поста квіткової. Їй зробили безліч компліментів і відзначили, що вагітність йде на користь її красі.

" Даша, скажіть будь ласка, а в самому океані купатися дозволено?", "Як красиво вагітна, животик, стегна округлилися, жіночно", "Вааав афігенне фото", "так вже видно животик"," як же красиво"," Красотища", " все хороше повинно бути дозовано, інакше воно знеціниться!!!! 😁 а котик між іншим теж вже скучив 😉", "найпрекрасніша", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, вагітна дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зізналася, скільки вже набрала кілограмів.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Добринін показав як балує вагітну Дашу квіткову.

Також "Знай.uа" писав, що холостяк Добринін залишив вагітну квіткову і опинився один на один з монстрами.