Син Наташі Корольової та Сергія Глушка спочатку вирішив піти по маминих стопах і стати музикантом, а тепер ще й замахнувся на татову професію.

Рік тому Архип Глушко несподівано заявив, що він планує піти маминою стежкою і стати музикантом. Він навіть обрав собі творчий псевдонім - Архип Grek (Грек).

Однак, шоу-бізнес від цієї новини особливо не здригнувся. Натомість багато хто жартував, що якби юнак вибрав професію батька - от тоді це була б інформаційна бомба.

Схоже, що син зіркових батьків задумався і вирішив спробувати себе у татові професії. В усякому разі, він уже почав практикуватись на пілоні.

Так, в Instagram Архипа з'явилось відео, на якому він запалив на пілоні разом зі своєю дівчиною під ремікс на пісню "Дельфін і русалка".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Зазначимо, що Наташа Корольова і Сергій Глушко вперше стали батьками у 2002 році, коли на світ появився їхній син Архип.

У грудні минулого року в особистому житті 18-річного співака-початківця Архипа Грега сталися зміни - він закрутив роман з танцівницею, яка називає себе Мелісою. Вона старша за сина Корольової на два роки.

Попри те, що з дівчиною Архип зустрічається всього пару місяців, він вже встиг спровокувати чутки про їхні заручини. У День святого Валентина юнак освідчився своїй дівчині та подарував їй перстень, яким вона похвалилась в мережі.

У Архипа Глушко і його дівчини Меліси є спільне захоплення - юна пара займається танцями на пілоні. І як видно з відео, у них це непогано виходить.

Нагадаємо, син Наташі Корольової і Тарзана розповів, які в нього плани на майбутнє

Як повідомляв портал Знай.ua, 18-річний син Наташі Корольової і Тарзана захопився pole dance

Також Знай.ua писав, Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.