Лоліта Мілявська розповіла шанувальникам про подарований букет квітів її улюбленою актрисою, та зізналася, що досі не може в це повірити.

Лоліта Мілявська зіграла головну роль в драматичному спектаклі "Одруження" у театрі "Модерн". Після передпрем'єрного показу у своєму Instagram Лоліта показала відео, в якому подякувала всім глядачів, котрі подарували їй квіти.

Співачка розповіла, що у неї були інші емоції, коли вона отримувала букети за виконання пісень.

Мілявська була зворушена увагою, особливо її вразив букет від Лариси Лужиної - її улюбленої актриси.

Вона була здивована, побачивши в залі Лужину, а коли та подарувала їй квіти, співачка не повірила, що це відбувається з нею. Розгубившись, Мілявська сказала, що букет напевно призначений не для неї, але Лужина просто сказала: "Це тобі".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім квітів, Лужина подарувала Лоліті та свою фотографію, що ще більше змусило співачку розхвилюватися.

У коментарі до відео Лоліта зізналась, що їй було важко "не бути Мілявською, до якої ви звикли", але вона щаслива, що зіграла на сцені.

Нагадаємо, Лоліта "замочила" сусідів до першого поверху

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта Мілявська анонсувала участь у новому проєкті

Також Знай.ua писав, Лоліта зачарувала новою зачіскою та стрункою фігурою