Популярний український гуморист, найкращий друг президента Зелеського, резидент студії "Квартал 95" і ведучий "Ліги сміху" Євген Кошовий, в перервах між хвастощами дорогими авто і гумористичними талантами, намагається дивувати шанувальників в соціальних мережах.

Цього разу спливло фото його майже легендарної лисини. Але щось з нею виявилося не так.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Євгена Кошового в мережі Instagram.

Історія Євгена Кошового, скріншот: Instagram
Історія Євгена Кошового, скріншот: Instagram

Варто зазначити той факт, що першим фотографію опублікував відомий український ведучий заходів, автор жартів "Квартал 95", переможець шоу "Холостяк" і коханий зірки серіалу "Кріпосна" Ксенії Мішиної Олександр Еллерт. Алексндр підписав фото так: "Весь в родимках і шрамах - щасливий значить".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У свою чергу Євген Кошовий помітив свою частину тіла в Stories Еллерта і репостнул її собі до стрічки.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Кошовий опублікував в Instagram кумедне відео. Він показав, що любить підспівувати пісням, поки рулить машиною. Він повторює слова і навіть жестикулює в такт.

Однак цікавим виявився ще один момент. Кошовий не знав, що його знімають і тому поводився абсолютно природно. Шанувальникам вдалося побачити Євгена очима його близьких, яким він є у звичайному житті.

Раніше повідомляли, друг Зеленського Кошовий влаштував недитячі ігрища з Дьоміним: "Найадекватніші люди".

Як повідомляв Знай.uа, у машині Кошового поставили приховану камеру, побачене приголомшило навіть його: "лисий хом'ячок".

Знай.uа писав, Сашко Положинський зізнався, що йому доводилося красти гроші перед Лесею Українкою.