Світлана Лобода, яка свою кар'єру починала у гурті ВІА "Гра" під продюсерством Костянтина Меладзе, дала таємний концерт, який за непрямими ознаками, міг проходити у Києві, на якому серед інших пісень, вона виконала хіт Валерія Меладзе "Текила-любовь" авторства його брата Костянтина.

Відповідне відео можна побачити у розділі сторіз на сторінці зірки в "Інстаграмі".

Події в Україні 2014 році позначилася абсолютно на всіх - на Світлані Лободі у тому числі. Співачка не забажала відмовитися від слави, можливостей і грошей, щоб агресора назвати агресорам, внаслідок чого отримала бойкоти своїх концертів в Україні.

Учора, в останній день зими, відбувся таємний концерт співачки, про який не було офіційно повідомлено ЗМІ. Про цей концерт можна дізнатися завдяки сторі і фотографіям київських інфлуенсерів і світських левиць (у тому числі й рівня Поліна Неня чи Лілі Літковської) — жінки танцюють під Світлану і підспівують їй. Лобода співає на сцені, падає конфетті і великі блискітки. Навіть через оптику телефонів і екранів можна відчути радість аудиторії і співачки співати гіти разом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Співачка накрутила кучері і надягла коротку сукню класичного крою. Сукня прикрашена дармовисами, які весело розлітаються під час рухів. Образ завершують неймовірно довгі ноги співачки і стійка мікрофону, яка, судячи з показаного київською тусовкою, не лише притримує мікрофон, але й “партнер” у танцях.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.