Відома українська акторка Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

А нещодавно на офіційному Instagram-акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явився фото-колаж 54-річної знаменитості, на якому Ольга була зображена в 90-х і зараз. Так, шанувальникам запропонували порівняти, як сильно змінилася артистка, адже красуню часто називають нестаріючою і вічно молодою.

І дійсно, зовнішні зміни за фактично 20 років мінімальні. Сама Сумська не раз зізнавалася, що не робила пластичних операцій, а за зовнішністю стежить за допомогою натурального догляду, який робить в домашніх умовах і з радістю ділиться рецептами в своєму профілі.

"Ольга Сумська у 90-х і зараз 💥

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Попри те, що понад 20 років тому Instagram не існувало, акторка має чимало красивих фотосесій. До того ж @olgasumska майже не змінилася.

Друзі, а ви любите фільми зі знаменитістю? Який ваш улюблений? ⭐"

Фолловери не пройшли повз: "вона завжди прекрасна ❤️❤️❤️❤️❤️", "українська Сінді Кроуфорд😍", " Справжня красуня-старша сестра❤️без всяких уколів...", "Шикарна🙌❤️❤️❤️", "Вона як Моніка, завжди прекрасна!!!", "Завжди неперевершана".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.