У Російській Федерації затримали 17 – річного хлопця, який підозрюється у вбивстві своєї сім'ї-матері, батька і 12-річної сестри.

Детальніше про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що затримати підлітка вдалося в місті Єкатеринбург, де він, на думку правоохоронців, шукав притулок. На даний момент школяра забрали і відправили в ГУ МВС по Свердловській області.

Сам інцидент стався в Прикамье (Пермський край) у вівторок, 2 березня. У приватному будинку виявили по-звірячому вбитих людей-три тіла, що належать жінці, її 12-річній дочці і чоловікові. За попередньою інформацією, люди були зарубані сокирою.

Спочатку правоохоронці вирішили, що виною розправи є батько сімейства, а убитий чоловік – 17-річний підліток. Впізнати чоловіче тіло було складно, оскільки обличчя було сильно понівечене.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Орієнтування / фото: Life Shot
Орієнтування / фото: Life Shot

Поліція спочатку оголосила в розшук чоловіка за підозрою у вбивстві, однак, після впізнання тіла, вони зрозуміли, що передбачуваним винуватцем трагедії є школяр. Правоохоронці розіслали орієнтування і зазначили, що юнак покинув на автомобілі.

Хлопець, якого затримали за підозрою у вбивстві батьків і сестри, мріяв бути стримером. Він постійно сидів у Twitch і дивився, як інші грають у відеоігри. Школяр навіть сам розробляв якусь аркаду, кажуть його друзі.

За їхніми словами, у Вадима траплялися сварки в родині-батько випивав. Але в основному конфлікти були несерйозними і через "битовуху" - наприклад, якщо підліток не помив посуд.

Нагадаємо, що хоробра дружина відбила чоловіка від нападників: відтягнула за волосся і роздала стусанів.

Як повідомляв портал Знай.uа, мати вбила двох своїх дітей, а після цього наклала на себе руки, повісившись у власній квартирі.

Також Знай.uа писав, що у Москві виявили труп 20-річної українки: померла з голоду.