У четвер, 4 березня, по всій Україні очікується тепла і суха погода. На більшості території нашої країни температура повітря складе від 7 до 14 градусів вище нуля.

Як повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, вологі хмари над Україною розганятиме антициклон Жаклін.

Вдень погода буде теплою майже у всіх областях України – від +7 до +14 градусів. На Півночі країни, правда, буде трохи прохолодніше – від +2 до +4 градусів.

Вітер буде поривчастий, 7-12 метрів на секунду. Вночі в Україні прогнозують заморозки: від -1 на Заході і до -3 на Сході та Півночі.

У Києві в четвер буде сухо і тепло: до +11 градусів, вночі від нуля до -2.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Постарайтеся хоч трохи висунути ніс на вулицю – бо в п'ятницю прийдуть опади, а в суботу-неділю похолоднішає", - попередила Діденко.

Народний прогноз погоди в Україні

4 березня відзначається день пам'яті Святителів Архіппа, Філімона і його дружини Апфії. Якщо в цей день в лісі зустріти білого зайця – сніг обов'язково випаде ще. А якщо пощастить побачити чайку, значить лід скоро піде. Часто в цей день посилюється вітер.

погода на 4 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.