Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, виконавши Наживо свій хіт "Почуття" на Великому весняному концерті "Русского радіо Україна", який проходив онлайн. Так, артистка для виступу приміряла облягаючі лосини чорного кольору, туфлі-човники і білосніжну блузу з притому ластівок, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем.

В руках у Насті красувався букетик жовтих тюльпанів, а на обличчі сяяла посмішка. Варто відзначити, що хіт "Почуття" Каменських присвятила татові Олексію Йосиповичу Жмуру - найрідніший чоловік артистки пішов з життя у віці 81 року 25 січня.

"З приходом весни хочеться ще частіше говорити і співати про кохання ❤️

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тому кілька днів тому я з особливим трепетом і радістю виконала для вас "Почуття" на великому весняному концерті @rusradio_ua, який вже звично для нас, проходив онлайн

І до речі, "Почуття" увійде в мій новий альбом, передзамовлення якого починається вже завтра!
І так само, менше ніж через 24 години ви зможете почути мій новий трек "Девочки рулят" 😘"