Школяр проводжав подругу після уроків, в під'їзді між підлітками пробігла іскра. Але полум'я пристрасті загасив дідусь, який випадково їх "застукав".

Московський підліток відправився в лікарню після стрибка з 17-го поверху. Він намагався втекти від розлюченого діда дівчини, який застав свою онуку в обіймах юного коханця. Про інцидент пишуть російькі ЗМІ.

14-річний Ісам після уроків проводжав 15-річну кохану в Орєхово-Борисово Південне - районі російської столиці.

Біля ліфта на 17-му поверсі між підлітками пробігла іскра і юні коханці поринули в інтим. Але полум'я пристрасті загасив дідусь дівчини.

Чоловік почав турбуватися, що онука довго не повертається зі школи, і пішов її шукати. А в під'їзді на той момент вже все було в розпалі. Дідусеві здалося, що хлопець гвалтує внучку, і не довго думаючи, чоловік затягнув підлітків в квартиру, закрив на кухні та викликав поліцію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

підлітки в під'їзді, фото з вільних джерел
підлітки в під'їзді, фото з вільних джерел

Коли поліцейські приїхали, підліток злякався і вистрибнув через вікно.

Та правду кажуть, що кохання окриляє. Юний "Ромео" впав в замет і вижив.

Його госпіталізували. У лікарні у юного коханця діагностували перелом тазу і стегна, струс, черепно-мозкову та кататравми.