Відомий український ведучий радіоведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube "Слава+" і друг Тіни Кароль Слава Дьомін поділився з шанувальниками незвичайним знімком перед 8 березня. Дивне фото він опублікував в Instagram.

На фото Дьомін стоїть на вулиці в теплій куртці. До звичайного вбрання він підібрав дивні аксесуари-плетений кошик на голові і дитяча іграшка у вигляді гумової конячки, а в руці він тримає палицю у вигляді палиці, на верхівці якої щіточка для пилу.

"Принц на коні вітає дівчаток з 8-м березня😉 🤴 🤣 і після привітання відразу їде в дурку😂 😂 😂", - пише Дьомін.

Шанувальники оцінили такий гумор Дьоміна і написали масу компліментів йому. Вони відзначили, що не всім акторам дають Оскар і його виступ як завжди неймовірне.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Слава, виступ як завжди 🔥 🔥 🔥не тим акторам Оскари роздають😁"," а че козлика затиснув між ніг))))❤️", " швидше , не на коні , а на поні , але , все одно, хороший !!! 😂 😂 😂 ", "Слава я вас обожнюю🤣 🔥 🤣 🔥 🤣"," Дон Кіхот", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Балан приревнує, Кароль осідлала завидного холостяка.

Як повідомляв "Знай.uа", улюбленець Нікітюк Дьомін зізнався, чого не може собі пробачити після розлучення.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль помацала Славу Дьоміна за найніжніше.