Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість повернувся з сонячного Майямі, де відпочивав з красунею-дружиною Лілією та їхнім сином Леоном близько місяця.

Так, артист виставив фото з пляжу, насолоджуючись блакитною водою і золотим піском, розповівши про сюрприз, який підготував Лілії в день її народження 18 лютого. Виявляється, подружжя разом відправилося в міні-подорож в Тулум, Мексика, щоб вперше за п'ять років провести час лише удвох, без сина.

"Якщо рай існує, він точно схожий на це місце...😇

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Більше - в Сторіз) ☝ 🏼 "

Красуня-дружина Влада Ями розмістила кілька пікантних кадрів в бікіні, блиснувши стрункою фігурою і детально розповіла про несподіваний подарунок коханого.

"18 лютого🎁 🎉 🥳, вечір....

Здавалося б, День Народження закінчується, але не тут то було...🤪 😁 Вночі на мене чекав ще один сюрприз... 🥰

Ми телепортувались в Мексику.🥳
Вперше за п'ять років вирвалися самі🥳, без сина.😜🙈

Це була незабутня доба...🥰😍
О 4.25 виїхали в аеропорт Miami і через 1 годину 20 хвилин польоту опинилися в Канкуні.💃🏻

Потім ще 1,5 години (по дорозі навколо виключно екзотичні пейзажі, тому час пролетів швидко) і ми на Карибському узбережжі в місті Тулум...😍"

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.