На сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про запорізьких патрульних, які оперативно супроводили авто з малюком, який перебував без свідомості, в лікарні, 4 березня 2021 року, вдень.

Адже, коли надходить виклик, де на кону життя і здоров'я дитини, відсутній будь-який час на роздуми. До них на стаціонарному посту звернулися схвильовані батьки, і повідомили, що поверталися додому з лікарні і їх 2-річний син втратив свідомість.

МВС України, скріншот: Facebook
МВС України, скріншот: Facebook

Правоохоронці Балабанов Богдан і Мимрикова Олександра, не зволікаючи ні хвилини, включили спецсигнали і супроводили автомобіль в лікарню якомога швидше. Дитину передали медикам і незабаром екіпаж отримав щирі слова подяки від батьків.

"Добрий вечір, наша сім'я хоче подякувати хлопцю і дівчині, які стояли на посту на трасі у напрямку Запоріжжя-Василівка. Ці молоді люди допомогли швидко дістатися машині, в якій знаходилася дитина без свідомості з судомами до лікарні, і врятували тим самим життя дитини. Спасибі, що є такі чудові люди, на жаль, Імен і номер машини поліцейських ми не знаємо, але сталося все це близько 2 години дня", - йдеться в повідомленні родичів дитини.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Подяка поліцейським, скріншот: Facebook
Подяка поліцейським, скріншот: Facebook

МВС же нагадує українцям про необхідність надавати дорогу спецтранспорту, так як від цього залежить чиєсь життя.

Нагадаємо, на Тернопільщині врятували ветерана АТО, до непоправного-мить: "Вже стояв на табуретці"

Як повідомляв "Знай.ua", пасажир тролейбуса направив струмінь газу в обличчя військовому: назвали нікчемою і перейшли на мат

Знай.ua писав, школяр вистрибнув з 17-го поверху після інтиму з подругою: злякався поліції