Весняне тепло, яке вже заглянуло в Україну, витіснять холод та сніг.

Сніг вже в Україні, і на вихідних він нагадає українцям про зиму. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

За прогнозами Діденко, у суботу, 6 березня, опади просунуться переважно до Центру та Сходу.

Мокрий сніг та дощ періодично йтимуть у східних областях, на Півночі та навколо Карпат.

весна фото: pixabay
весна фото: pixabay

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Температура не потішить теплом, буде холодно - вдень +1+6 градусів. Вночі підморожуватиме.

У Києві 6 березня буде прохолодно, +2+4 градуси, вночі мінусова температура. Вітряно. Серйозних опадів не передбачається.

Схожий прогноз дає і Укргидрометцентр.

Українські метеорологи кажуть, що у суботу, 6 березня, погода в Україні в основному буде сонячною. Виняток - Луганська і Донецька області, де обіцяють довгий сніг.

Весняне тепло, яке раніше заглянуло в Україні, витіснить холод. По всій території України стовпчики термометрів не піднімуться вище позначки +5 градусів.

Найхолодніше буде в східних, північних областях та на Заході.

сніжна весна фото: pixabay
сніжна весна фото: pixabay

У Луганській, Донецькій, Харківській, а також Чернігівській і Сумській областях повітря прогріється лише до +1 ... + 3. Така ж ситуація - в Івано-Франківській і Тернопільській областях, на Буковині.

На високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей через несприятливі погодні умови зберігається значна сніголавинна небезпека.

На інших українських територіях температура буде коливатися в межах +2 ... + 5.

Київ на вихідні теж потрапить в найбільш прохолодні місця України. Гостям та мешканцям столиці слід бути готовими до похолодання, стовпчики термометрів не піднімуться вище +1 + 3 градусів. Без опадів.

Нагадаємо, експерти розповіли, яким буде перший місяць весни

Як повідомляв портал Знай.ua, народний синоптик Леонід Горбаль розповів, коли в Україну прийде весна

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.