Помер зірка відомого телешоу Moonshiners (Самогонники) Ленс Уолдроуп (Lance Waldroup).

Сумною новиною поділився батько Уолдроупа, повідомляє The Independent. Зазначається, що Ленс Уолдроуп пішов з життя у віці 30 років в себе вдома. Про причини смерті нічого не сказано.

На згадку про зірку шоу недавній випуск програми Moonshiners показали по телебаченню.

Ленс Уолдроуп, кадр: Discovery channel
Ленс Уолдроуп, кадр: Discovery channel

Ленса Уолдроупа проводять в останню путь в неділю, 7 березня. Його сім'я оголосила про збір коштів через інтернет на проведення церемонії прощання і сам похорон.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як це не прикро, але в цій сім'ї діти вмирали рано, і батьки пережили декількох з них. Так, сестра Ленса Уолдроупа Ліндсі пішла з життя в 11 років, а брат Ламар - в 20 років.

Щодо самого шоу "Самогонники", то ця програма розповідає про реальних людей, які виготовляють алкогольні напої на своєму обладнанні. Шоу транслюють на телеканалі Discovery з грудня 2011 року. Ленс Уолдроуп з'являвся в випусках шоу з 2012-го по 2018 рік.

Нагадаємо, помер зірка "Ворошиловського стрілка" В'ячеслав Голоднов

Як повідомляв портал Знай.ua, помер зірка "Бригади" Віталій Альшанський

Також Знай.ua писав, пішов з життя зірка "Абатство Даунтон" і "Корона" Рональд Пікап