Популярний український співак і вічний ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський є активним користувачем соціальних мереж.

Останнім часом він часто публікує ролики в TikTok, де натякає або прямо говорить про плюси відносин між літніми чоловіками і молодими студентками.

Новий ролик він записав теж з молодою дівчиною, яка підспівує пісні "Я зустрічаюся з дідусем" і де розкривається вигода від таких взаємин.

Дівчина в червоній сукні ходить навколо Поплавського в сонцезахисних окулярах, який киває в такт мелодії. Вона пояснює, чому ці відносини-ідеальні.

"Він моя квартира, він мої вініри. У нього дуже багато грошей, і йому дуже мало треба. У мене дуже мало грошей, а значить ми ідеальна пара", - співає дівчина.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

@zakhandrevich

@poplavskiy.m #topteamhouse

♬ оригинальный звук - Comedy club

Нагадаємо, Поплавський, навколо якого постійно в'ється натовп дівчат, втричі молодше його, офіційно був одружений лише двічі. Що ж стосується дітей, то один син у нього є точно, а сам «юний орел» визнає, що насправді їх значно більше.

"Двоє на мене схожі, а решта на мам (в основному пропорція: 50 на 50). Сьогодні, коли мої однокурсниці привозять дітей вступати до нашого університету, я їх відразу відношу – про всяк випадок...",- хитро відповідає на це питання співак.

Раніше ми повідомляли, "Дизель Шоу" показали, як забрати жінку з клубу 8 березня.

Як повідомляв "Знай.uа", нестаріючий Поплавський засвітився в компанії юних блондинок.

Також "Знай.uа" писав, що Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок.