Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов закликав українців не боятися вакцини від коронавірусної хвороби COVID-19, поставивши у приклад Далай-ламу XIV, який вже зробив собі щеплення.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

"Колаборантам COVID-19 присвячується: Далай-лама вакцинувався Covishield.

Не слухайте дурниць, робіть мудрий вибір. Будьте як Далай-лама)", — йде мова в публікації голови МОЗ.

Проілюстрував свою публікацію він картиною пензля українського одеського художника єврейського походження Олекандра Ройтбурда, яка являє собою портрет Далай-лами.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Далай-лама XIV (Нгагванг Ловзанг Тенцзін Гьямцхо, ім'я при народженні - Лхамо Дхондруб) є духовним лідер послідовників тибетського буддизму, а також визначною фігурою у боротьбі за вільний Тибет. За свою релігійну і політичну діяльність він здобув широке визнання навіть у західному світі: так, він є лауреатом Нобелівської премії миру 1989 року, а у 2007 році він був нагороджений вищою нагородою США - Золотою медаллю Конгресу.

Ймовірно, така важлива постать може вплинути на настрої окремих представників ковід-дисидентства та інших противників вакцинації — саме на це натякнув Степанов.

Нагадаємо, Степанов розповів, коли вакцинують всю Україну: "Забезпечимо доступ до кінця…"

Як повідомляв "Знай.uа", прості правила економії на електриці, пересуньте холодильник і змініть лампочки.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни.