Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будує кар'єру на території Російської Федерації.

Виконавиця активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать понад 6,9 мільйонів чоловік. Завтра, 8 березня, у всьому світі святкується Міжнародний жіночий день, тому Ані Лорак вирішила не упустити такої можливості, щоб побажати дівчатам хороших вихідних. Хтось із користувачів навіть зазначив, що співачка вперше одягла шапку за довгий час.

"Головне жіноче свято вже зовсім близько😍 Всім хороших вихідних️️", - написала Ані Лорак у підписі до публікації.

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"З наступаючим, красуня ♥️🌸", "Кароліна, нарешті то ви в шапці!!! 😂💘
Доброго Вам вечора і прекрасних вихідних❤️❤️❤️", "Каролін, підкажіть, який бренд ви вважаєте своїм улюбленим?", "Яка ви сяюча! Радісно бачити взагалі прекрасна посмішку. Всього вам найсвітлішого в ці весняні дні❤️💔❤️", "Що за малинка тут у нас така?😍 Бажаю вам прекрасного вечора, дорога! ❤️ Дуже вас любимо і наступаючим 8 березня!🥰", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ані Лорак з'явилася на людях у вбранні з екстремальним декольте: "Ікона стилю"

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак з'явилася на публіці з декольте до пупка і ошелешила фанатів: "Стрьомна"

Знай.ua писав, Ані Лорак відкинула міні-сукні і вразила скромністю, диву не впізнати