Ще першого березня 2021 року прес-служба "Нової Пошти" повідомила графік роботи відділень у понеділок, 8 березня.

Тема роботи відділень НП в Міжнародний жіночий день цікавить багатьох українців. Зокрема, адміністрація української компанії зазначила, що у святковий день звичний графік роботи буде не надто змінений.

"У понеділок, 8 березня, відділення Нової Пошти працюватимуть за графіком роботи суботи (до 15:00, 17:00 або 18:00 залежно від відділення)" – йдеться в повідомленні на сайті НП.

Графік роботи "Нової Пошти", скріншот: novaposhta.ua
Графік роботи "Нової Пошти", скріншот: novaposhta.ua

Тому слід звернути увагу на графік роботи відділень, щоб отримати або відправити посилку вчасно і без пригод. А вже з вівторка, 9 березня, всі відділення "Нової Пошти" продовжать роботу за звичайним графіком. Тобто, багато з них до 21:00. З детальним графіком можна ознайомитися на сайті компанії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Нова пошта перетворює посилки українців на величезні "матрьошки": замовили 3 кг, а отримали-10. Виявилося, що всередині її чекала посилка-матрьошка з картону і скотча. Однак, важливо зауважити, що посилка все таки прийшла точно до одержувача.

Як повідомляв "Знай.ua", гроші українців "застряють" в "Новій пошті" - посилки доводиться чекати тижнями: "Не здумайте платити..."

Знай.ua писав, українець розповів про шахрайство у відділенні Нової Пошти: зрізали наклейку і обчистили посилку. Він розповідав про посилки, упаковані в м'який поліетиленовий пакет. За його словами, працівники відкривають пакет, дістають з нього все важливе, потім з пакету вирізують етикетку-код і клеять на новий пакет.