5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

На офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Однією з них стала успішна блогерка і маркетолог Надін, яка на своєму акаунті виставила досить цікавий знімок з багатьма цікавими хлопцями, які боролися за серце Ксенії Мішиної на проекті "Холостячка".

Блогерка Надін, "Холостяк", фото: Instagram
Блогерка Надін, "Холостяк", фото: Instagram

"Все на своїх місцях: @kov2nenko весело сміється, @andrew_shatyrko мрійливо дивиться, @aleksey_trygubenko з ідеальною мімікою думає ідеальні думки, а @illya_strong_bear і @ihor.babko носять жінок на руках. Всі вони абсолютно різні, але є прикладом справжніх чоловіків! Дівчата, Підписуйтесь-в них дуже цікаві сторіс, мислення і життя!", - написала вона у підписі до публікації.

При цьому її тримає на руках Ігор Бабко, поки Надін бореться за серце Михайла Залівако в проекті, а навколо стоять інші учасники "Холостячки".

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Учасниця "Холостяк", скріншот: Instagram
Учасниця "Холостяк", скріншот: Instagram

Нагадаємо, учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві: "Людей дурила в Чернівцях"

Як повідомляв "Знай.ua", Гола попа учасниці "Холостяка" блиснула на весь екран: "Дуже відверто". Одні вибирали повітряні сукні для романтичних образів, а ось інші брали зухвалими вчинками і нарядами.

Знай.ua писав, Зайка Юля з "Холостяк-11" пояснила, чому натягнула костюм на першу зустріч: "Дати Міші"