Герцогиня Сассекська Меган і принц Гаррі розповіли американській телеведучій Опрі Вінфрі про те, хто них народиться після первістка Арчі, а також як пройшло їхнє весілля насправді.

Меган і Гаррі дали перше докладне інтерв'ю всесвітньо відомої телеведучої після того, як відмовилися від виконання офіційних обов'язків і від'їзду з Великобританії.

Двогодинна бесіда вийшла на каналі CBS 7 березня о 20: 00 за місцевим часом, який заплатив за права на показ від 7 до 9 мільйонів доларів. ЗМІ переказали його, в тому числі на офіційному сайті новин каналу. Повністю його поки що не опублікували в Інтернеті.

Вагітна Меган і Гаррі поділилися радісною новиною – вдруге герцогиня вагітна дівчинкою. А це означає, що у Арчі з'явиться сестричка. Малятко з'явиться на світ влітку, поки що пара більше не планує дітей.

Меган Маркл, скріншот: YouTube
Меган Маркл, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Виявляється, справжнє весілля Меган і Гаррі відбулося за 3 дні до пишної церемонії, яку транслювали на весь світ.

"Це був спектакль для всього іншого світу, але ми хотіли провести цю церемонію тільки для нас", - сказала Меган.

Закохані повінчалися під час невеликої приватної церемонії. Її провів єпископ Кентерберійський. На ній не було жодного гостя, навіть членів сім'ї. Меган зазначила, що свідоцтво про шлюб, яке висить на стіні в їхньому будинку датоване саме днем цієї закритої церемонії.

Раніше ми повідомляли, Меган Маркл дала інтерв'ю в діамантовому браслеті принцеси Діани і плаття за 120 тисяч.

Як повідомляв "Знай.uа", Єлизавета II відвернулася від онука Гаррі через скандальне інтерв'ю.

Також "Знай.uа" писав, що Меган Маркл в небезпеці, принц Гаррі зізнався Опрі про страх повторити долю Діани.