Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, а тепер розкрила ще одну свою таємницю - виявляється, красуня ховалася під великою і важкою маскою Троянди в шоу "Маска", підкорюючи зіркових детективів і численних шанувальників чуттєвими виступами.

Так, артистці вдалося дійти до сьомого випуску шоу, примірявши спокусливе облягаюче вбрання, суцільно розшите блискучими зеленими паєтками. Красуня зворушливо привітала українок з Міжнародним жіночим днем 8 березня, виконавши хіт "Белые розы" на ліричний лад і заінтригувавши новим альбомом, який обіцяє випустити зовсім скоро. Також Аліна побажала всім дівчатам цвісти і бути здоровими, і щоб на їхньому шляху зустрічалося все менше нарцисів.

"Дорогі мої дівчатка, жінки, улюблені наші бабусі!!! Від щирого серця з найніжнішим святом вас ❤️

Цвітіть, пахніть, чаруйте, надихайте, з розуму зводьте і нехай ваші пелюстки - ваша краса з кожним роком цвіте все сильніше, нехай не в'яне ваша віра в себе! Нехай сили і здоров'я наповнюють ваші коріння і нехай оточують ваші бутони виключно любов, повага, розуміння, ніжність, тепло і захват!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нехай не зустрічаються на вашому шляху нарциси і на щоках з'являється роса тільки від щастя 🙌 🏽 🌹 🌹 🌹

P. S. У подарунок вам, через кілька днів я випущу свій новий альбом, який, сподіваюся, обов'язково підніматиме вам настрій і нікого не залишить байдужим ☺❤️❤️❤️

Люблю вас 🥰 🥰 🥰 "

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу