Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість порадувала фанатів гучним поверненням в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, яку почала підкорювати ще минулої весни під час локдауну. Так, артистка з'явилася на одному із заходів, примірявши брючний костюм бежевого кольору, суцільно розшитий паєтками, а а також шовковий топ з відкритими плечима і глибоким декольте.

Красуня блиснула розкішною стрункою фігурою, танцюючи під хіт Niman "Талія" разом з відомою російською співачкою Зарою. Зіркові подружки гаряче рухалися в такт музиці, загадково дивлячись на камеру.

@anilorak

@zara_ru 🤍

♬ Талия - Remix by Karma - Niman

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери Ані залишилися в захваті від побаченого, засипаючи і Лорак, і Зару компліментами в коментарях. Також були і ті, хто захопився зовнішністю 42-річної виконавиці, відзначаючи, що та виглядає так само молодо як на початку кар'єри навіть через багато років. Деякі шанувальники зірки оцінили і її жіночне вьрання.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.